چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

حمله غافلگیرانه عناصر داعش به ارتش سوریه

حمله غافلگیرانه عناصر داعش به ارتش سوریه یک وبگاه نزدیک به معارضان مدعی شد، عناصر داعش در حمله‌ای غافلگیرانه مواضع ارتش سوریه را در شمال این کشور هدف قرار داده‌اند که در پی آن، 10 نظامی سوری جان باخته‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 08
کد خبر: ۱۹۸۴۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، وبگاه گروه موسوم به «دیدبان حقوق بشر سوریه» -نزدیک به معارضان- امروز (سه‌شنبه) مدعی شد در حمله عناصر داعشی به استان رقه (شمال سوریه)، ۱۰ نظامی سوری کشته شده‌اند.

 

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) تا این لحظه (انتشار این گزارش) هنوز این خبر را تأیید یا رد نکرده است.

 

وبگاه دیدبان (المرصد السوری) در گزارش خود حمله داعش به مواضع ارتش سوریه را شدید و غافلگیرانه توصیف کرد و در عین حال نوشت که این حمله در منطقه «معدان عتیق» در شرق استان رقه صورت گرفته است.

 

دیدبان در ادامه مدعی شد که ۱۰ نظامی در این حمله کشته شده‌اند و احتمال افزایش شمار تلفات وجود دارد، چراکه ۶ نفر دیگر مجروح شده‌اند و وضعیت برخی از آن‌ها خطرناک توصیف شده است.

 

با این حال، خبرگزاری «اسپوتنیک» به نقل از یک منبع امنیتی شمار کشته‌شدگان را یک نفر گزارش کرد و افزود سه نظامی دیگر مجروح شده‌اند.

 

این ادعا در حالی مطرح شده است که منابع رسمی سوریه تا لحظه انتشار این گزارش واکنشی به این خبر نشان نداده‌اند و آن را رد یا تایید نکرده‌اند.

 

رسانه‌ها در هفته‌های اخیر از تشدید حملات داعش در بخش‌های مختلفی از سوریه خبر دادند. داعش دهم ماه جاری در حمله‌ای تروریستی، یک کاروان نفتی سوریه را در شمال این کشور هدف قرار داد.

 

خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داده بود که کاروانی نفتی متعلق به دولت سوریه در حال حرکت به سوی پالایشگاه حمص بوده که عناصر داعش آن را هدف حمله قرار می‌دهند و ۴ تانکر را منفجر می‌کنند.

 

این خبرگزاری روسی گزارش داده بود که در پی این حمله، ۲ راننده سوری و همچنین ۲ تن از همراهان آن‌ها جان خود را از دست دادند.

 

داعش همچنین چند روز پیش از این حمله، دو عملیات در منطقه «السیده زینب» دمشق انجام داده بود که به دنبال آن‌، ۶ نفر شهید و ده‌ها نفر دیگر مجروح شدند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار